Начин на доставка

Как да поръчам?

За да поръчате продукти през уеб сайта - extent.bg, щракнете върху продукта, който сте избрали. Това ще Ви отведе в страницата за преглед на продукта. Там трябва да изберете количеството от продукта и да натиснете бутона: "Добави в количката", което автоматично ще Ви прехвърли във Вашата пазарска количка. Там може да променяте количеството на продукта, да добавяте нови продукти, както и да премахвате вече избрани продукти. Също така пазарската количка съдържа информация за единичната цена на всеки продукт, отстъпката, която сте получили, сумата за доставка (ако не е безплатна) и крайната цена, която трябва да заплатите, след получаването на пратката от куриера. След преглед на сумата и поръчаните продукти изберете от падащия списък адрес, на който да получите пратката и натискате бутона: "ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА". С това Вие приключвате поръчката и ще бъдете отведен на страницата с направените от Вас поръчки и ще получите номер на текущата поръчка. В най-кратък срок наш оператор ще се свърже с вас, за да потвърдите, че желаете поръчката и коректността на адреса. С това ние започваме изпълнението и доставката на избраните от Вас продукти.

Как се осъществява доставката?

Доставката се осъществява с куриер за 1 до 3 работни дни за всички населени места в България от времето на потвърждение на поръчката. Поръчката ви се доставя до адреса, който сте посочили. Всяка поръчка над 80 лева (с отстъпките) е с безплатна доставка, а под 80 лв. цената за доставка е според тарифата на куриерската фирма.

Как става плащането?

Плащането се осъществява чрез наложен платеж. След като получите пратката вие плащате на куриера дължимата от вас сума. АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ не се колебайте да ги зададете като използвате контактната форма!

Отказ от покупката

Можете да върнете закупените стоки до 14 работни дни от получаването им, в случай че не  не е нарушена целостта на опаковката на продуктите. Разходите за транспорт при упражняване на правото за отказ от покупката се поемат от клиента.